HEXOCELL - LIBERTY

In stock
SKU
ELIQHEXOLIBERTY
As low as 580,00 Lekë
HEXOCELL - LIBERTY is available to buy in increments of 1
Liberty është një përzierje e shijshme e ekstraktit të përzgjedhur të duhanit, arrave, vaniljes, dhe karamelit. Çdo komponent mund të shijohet në mënyrë individuale, por shija e njërës është po aq e mirë sa shija e tjetrës.

I shëndetshëm, me aromë, i shkëlqyer. Liberty është një përzierje e shijshme e ekstraktit të përzgjedhur të duhanit, arrave, vaniljes, dhe karamelit. Çdo komponent mund të shijohet në mënyrë individuale, por shija e njërës është po aq e mirë sa shija e tjetrës. Përformanca e tymosjes është në një nivel të lartë, si dhe, çdo nxjerrje e avullit çliron re masive me shije. Ndjesia në fyt është si një vepër arti, ajo ndihet shkëlqyeshëm ndërsa avulli shkon poshtë. Liberty është e përsosur në qoftë se ju pëlqeni anën e ëmbël të tymosjes së cigareve elektronike.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account