HEXOCELL - GRAPEFRUIT

Out of stock
SKU
ELIQHEXOGRAPEFRUIT
Grapefruit është bërë posaçërisht për përdoruesit të cilët preferojnë një shije më delikate të grejpfrutit. Lëngu Grapefruit është përzierje e balancuar shumë mire, dhe me përsosmëri të plotë duke ulur shijen ekstreme të frutave.

Grapefruit është bërë posaçërisht për përdoruesit të cilët preferojnë një shije më delikate të grejpfrutit. Lëngu Grapefruit është përzierje e balancuar shumë mire, dhe me përsosmëri të plotë duke ulur shijen ekstreme të frutave. Rezultati është një lëng rimbushës për cigaret elektronike që shijon dhe jep një goditje fantastike në fyt. Jo vetëm kaq, por ai prodhon re shumë të mëdha me thjesht një frymëmarrje të vogël. Nëse ju pëlqeni një version më të qetë të shijes super të fortë, ju duhet patjetër të provoni Grapefruit!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account