HEXOCELL - FROZEN ORANGE

In stock
SKU
ELIQHEXOFROZENORANGE
As low as 580,00 Lekë
HEXOCELL - FROZEN ORANGE is available to buy in increments of 1
Tymosja me Frozen Orange është njësoj sikur dikush shtrydh një portokalle të ftohtë në gojën tuaj, është po aq i mirë!

Frozen Orange është aq aromatik, saqë ju mund ta ndjeni aromën edhe kur e mbani atë larg nga hunda juaj. Çliron avuj shumë të dendur, të lëngshëm, dhe të ngarkuar me shije shumë të mirë. Thithja e avullit e mbush gojën me shije të ëmbël dhe të lagësht, tipik i një portokalli të mirë. Pastaj, kur ta nxirrni avullin, do të keni një ndjesi freskie që u jep një goditje të shkëlqyer gudulisëse në fyt. Kur nxirrni avujt, ju mund të ndjeni sesi aroma zgjerohet në potencialin e saj të plotë. Tymosja me Frozen Orange është njësoj sikur dikush shtrydh një portokall të ftohtë në gojën tuaj, është po aq i mirë!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account