HEXOCELL - DOUBLE APPLE

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQHEXODOUBLEAPPLE
Edhe pse është një lëng relativisht i ëmbël, Double Apple nuk ka shije të ëmbël si karamele. Avujt e mëdhenj dhe të pasur ju japin një tymosje fantastike në marrjen dhe nxjerrjen e frymës.
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Double Apple është një shpërthim i shijes që kombinon shijen e athët të mollës jeshile me shijen e këndshme të mollës së kuqe. Ajo ka një aromë të miksuar mes shijes së ëmbël dhe të gjallë në të njëjtën kohë. Ne gjithashtu duhet të përmendim, që edhe pse është një lëng relativisht i ëmbël, Double Apple nuk ka shije të ëmbël si karamele. Avujt e mëdhenj dhe të pasur ju japin një tymosje fantastike në marrjen dhe nxjerrjen e frymës. Double Apple çliron avuj tymi të mëdhenj, madje edhe nëqoftëse e tymosni atë me cigare elektronike të voltazhit të ndryshueshëm. Goditja që jep në fyt është shumë fenomenale, ndjesia është vetëm e shkëlqyer.

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...