Liquella - DESERT SKULL

In stock
SKU
ELIQ30LIQUDESERTSKULL
As low as 580,00 Lekë
Liquella - DESERT SKULL is available to buy in increments of 1
Desert Skull është një nga krijimet më komplekse që vijnë nga laboratorët Liquella. Tetë lloje duhani vijnë së bashku për një eksperiencë tymosje absolutisht të paharrueshme që vendos "t" në "tymosje".

Desert Skull është një nga krijimet më komplekse që vijnë nga laboratorët Liquella. Tetë lloje duhani vijnë së bashku për një eksperiencë tymosje absolutisht të paharrueshme që vendos "t" në "tymosje". Me një bazë të ndërtuar mbi karakteristikat e vlerësuara nga kritikët e fletëve të ndritshme të duhanit Virxhinia dhe duhanit turk/oriental. Desert Skull është zhvilluar më tej me ekstraktet e duhanit Burley, Hije, Perique, Latakia, 555 dhe duhanit fletëverdhë. Disa janë më të fortë, disa më të butë por çdo komponent është në harmoni të plotë me njëri-tjetrin. Për ta bërë atë sa më të pasur dhe të fuqishëm që të jetë e mundur, Desert Skull është miksuar me pak shije mjalti dhe erëze. Rezultati i përgjithshëm është një tymosje me një forcë mesatare me një ndjesi dhe aromë pak më të ëmbël.

Jo shumë i thatë, as shumë i lagësht, sofistikimi i Desert Skull mund të ndihet në thithjen dhe nxjerrjen e avullit. Gjatë thithjes së avullit ka një shpërthim të një arome nxitëse intensive të miksuar me nota të duhanit natyral. Gjatë nxjerrjes, avujt zbusin gojën dhe kanalet e hundës me një shije të qetë të duhanit. Retë me shtëllunga të bardha ofrojnë një shije mrekullisht të saktë dhe një cikël të përsosur tymosje pavarësisht nga pajisja e përdorur ose nivelet e nikotinës, ju thjesht nuk gaboheni me Desert Skull!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account