Liquella - Desert Skull Dry

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUDESERTSKULLDRY
Desert Skull Dry është i ngjashëm me Desert Skull origjinal. Tetë lloje duhani dhe mentja vijnë së bashku për një eksperiencë absolutisht të paharrueshme tymosje që vendos "t" në "tymosje".

Desert Skull Dry është i ngjashëm me Desert Skull origjinal. Tetë lloje duhani dhe mentja vijnë së bashku për një eksperiencë absolutisht të paharrueshme tymosje që vendos "t" në "tymosje". I ndërtuar mbi karakteristikat e vlerësuara nga kritikët e fletëve të ndritshme të duhanit Virxhinia dhe duhanit turk/oriental, Desert Skull është miksuar më tej me ekstraktet e duhanit Burley, Hije, Perique, Latakia, 555 dhe duhanit fletëverdhë. Disa janë më të fortë, disa më të butë por çdo komponent është në harmoni të plotë me njëri-tjetrin. Për ta bërë atë sa më të pasur dhe të fuqishëm që të jetë e mundur, Desert Skull Dry është miksuar me pak shije mjalti dhe erëze. Duke i shtuar menten, rezultati i përgjithshëm është një tymim i freskët i një force mesatare, me një ndjesi dhe aromë pak më të ëmbël.

Sofistikimi i Desert Skull Dry mund të ndihet në thithjen dhe nxjerrjen e avullit. Gjatë thithjes së avullit ka një shpërthim të një arome nxitëse intensive të miksuar me nota të duhanit natyral të përzier me mente. Gjatë nxjerrjes, avujt zbusin gojën dhe kanalet e hundës si një masazhist profesional. Retë me shtëllunga të bardha ofrojnë një shije mrekullisht të saktë dhe një cikël të përsosur tymosje pavarësisht nga pajisja e përdorur ose nivelet e nikotinës. Desert Skull Dry i ka të gjitha!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account