Liquella - Cosa Nostra

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQ30LIQUCOSANOSTRA
. Tepër mëkatar, pabesueshërisht lartësues, Cosa Nostra është një nga shijet e ëmbëlsirave më të mira, më të shijshme që ju keni ngrënë ndonjëherë! Ju thjesht nuk do ta besoni se sa të mirë e ka shijen!
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Nuk ndodh shpesh, por që kur krijohet dhe në vazhdim një lëng me të vërtetë joshës godet tregun. Cosa Nostra është shembulli i përkryer i kësaj. Lagështira, aroma e ngrohtë e flladit të kores së tortës së pjekur është bashkuar me sasinë e duhur të bananeve, luleshtrydheve, dhe mollës së kuqe për një efekt tundues që ndez një ndjenjë komoditeti e ngrohtësie, rehatie, dhe lumturie absolute.

Një kryevepër e shquar e krijimtarisë së lëngjeve, Liquella ka bërë një punë të mrekullueshme më kapjen e thellësisë, pasurisë se shijes se secilit komponent në një bashkim perfekt harmonik dhe kompleks që në mënyrë shumë të saktë imiton shijen e çdo përbërësi. Nuk është e habitshme që Cosa Nostra çliron në çdo duhmë shije shokuese të shijshme dhe aromë lartësuese në thithjen dhe nxjerrjen e avullit. Tepër mëkatar, pabesueshërisht lartësues, Cosa Nostra është një nga shijet e ëmbëlsirave më të mira, më të shijshme që ju keni ngrënë ndonjëherë! Ju thjesht nuk do ta besoni se sa të mirë e ka shijen!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...