HEXOCELL - APPLE SPARKLE

Out of stock
SKU
ELIQHEXOAPPLESPARKLE
Apple Sparkle është i njohur për çlirimin e nje sasie të madhe të avullit pavarësisht nga cigarja elektronike e përdorur. Nëse ju pëlqen molla jeshile, freskia dhe energjia e pijeve të gazuara, Apple Sparkle është padyshim zgjedhja e duhur!

E bërë posaçërisht për përdoruesit që preferojnë shijet e athëta dhe të gazuara. Ju merrni një shije të këndshme intensive të mollës jeshile, e shoqëruar me një ndjesi tepër të freskët në gojë dhe fyt. Disa thonë se shija është më afër verës së mollës, disa thonë se është si pije freskuese molle. Sido që të jetë, Apple Sparkle ju lë në fyt nje ndjesi rifreskimi dhe energjie për shkak se ajo gjithashtu ka esenca të mentes në të. Një lëng rimbushës tepër i pëlqyeshëm, Apple Sparkle është i njohur për çlirimin e nje sasie të madhe të avullit pavarësisht nga cigarja elektronike e përdorur. Nëse ju pëlqen molla jeshile, freskia dhe energjia e pijeve të gazuara, Apple Sparkle është padyshim zgjedhja e duhur!

Lëng i BE-së/lëng 100 % i sigurtë, i prodhuar nga laboratorët HEXOcell në Gjermani duke përdorur përbërësit e cilësisë më të lartë me burim nga BE.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account