Liquella - Anisotropic Butter

Out of stock
SKU
ELIQ30LIQUANISOTROPIC
Me një profil shumë të pasur dhe të fuqishëm avulli, Anisotropic Butter është një përzierje jashtëzakonisht aromatike dhe tymuese që do të sjellë në jetë shqisat tuaja të shijes dhe do ti bëje të kërcejnë nga gëzimi.

Adhurues të ëmbëlsirës, do ju ofrohet një trajtim i vërtetë! Anisotropic Butter fillon me një shtresë karameli mrekullisht të ngrohtë , i miksuar me të mirat e shëndetshme të gjalpit të butë të spërkatur hollësisht me kripë në sasinë e duhur për tu bërë ju të shpreheni "Oh, kjo është me të vërtetë e bukur"! Me ndershmëri të plotë, kjo shije fillestare e Anisotropic Butter është aq e mirë, saqë mund të ishte lehtësisht një lëng më vete. Megjithatë, Liquella nuk u ndal aty. E pasuroi këtë kombinim me një shtresë shtesë vaniljeje që e lartësoi këtë përzierje në një nivel të ri të dhënies së kënaqësisë.

Me një profil shumë të pasur dhe të fuqishëm avulli, Anisotropic Butter është një përzierje jashtëzakonisht aromatike dhe tymuese që do të sjellë në jetë shqisat tuaja të shijes dhe do ti bëje të kërcejnë nga gëzimi. Nga thithja e avullit deri te nxjerra e tij, Anisotropic Butter është një përzierje fantastike me një fund absolutisht të patëmetë me një ndjesi pas tymimit me të vërtetë spektakolare. Liquella meriton ngritjen e një risie për këtë lëng, kjo është e sigurtë!

Produkt europian, lëngjet Liquella PE dhe USP janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 të cilësisë dhe janë krijuar duke përdorur vetëm shijet më të mira dhe nikotinë të nivelit farmaceutik.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account