Delirium - Romeo Cookie

In stock
SKU
ELIQ30DELIRIUMROMEOCOOKIE
As low as 580,00 Lekë
Delirium - Romeo Cookie is available to buy in increments of 1
. Është një simfoni shijesh në një lufte të ëmbël, ku çdo përbërës lufton për të zënë vendin qëndror në gjuhën tuaj, por është aq mirë i përcaktuar, saqë asnjë përbërës nuk mund të mbizotërojë tjetrin - është një kryevepër e vërtetë!

Imagjinoni një ekspres të pasur,të mbushur me kremin e butë të qumështit, të përzierë me të gjitha të mirat e shurupit të vaniljes, pastaj zhysni një biskotë butësisht të pjekur në të, shijoni çdo kafshatë, dhe pini një cigare duhani menjëherë pas kësaj! Me Romeo Cookie, shija paksa e hidhur e ekspresit është ndërthurur bukur me karakteristikat e ëmbëlsisë së vaniljes, qumështit, dhe biskotave, duke formuar në krye një shtresë të duhanit të nivelit të lartë. Është një simfoni shijesh në një lufte të ëmbël, ku çdo përbërës lufton për të zënë vendin qëndror në gjuhën tuaj, por është aq mirë i përcaktuar, saqë asnjë përbërës nuk mund të mbizotërojë tjetrin - është një kryevepër e vërtetë!

Në varësi të pajisjes së përdorur, avujt mund të jenë të butë apo të fortë, por shija është gjithmonë e shkëlqyer. E njëjta gjë vlen edhe për goditjen në fyt. Pa marrë parasysh se çfarë lloji pajisjeje përdorni, gjithmonë do të përjetoni një goditje të shkëlqyer në fyt. Pasi ta keni gjetur nivelin tuaj të preferuar për sa i përket nikotinës, rezistencës, dhe të nivelit të energjisë së pajisjes, ju jeni të garantuar të përjetoni një nga eksperiencat më luksoze dhe të kënaqshme që keni provuar ndonjëherë!

Produkte 100% evropiane, lëngjet Delirium janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 dhe prodhuar në BE me metodat më të avancuara dhe përbërësit e cilësisë më të lartë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account