Delirium - Maxxxboro

580,00 Lekë
Në Gjëndje
SKU
ELIQ30DELIRIUMMAXXXBORO
Shtëllunga të bardha avulli, transmetues mrekullisht i sakt i shijes dhe cikël i përsosur tymimi, ju thjesht nuk do të gaboheni me Maxxxboro. Uluni, relaksohuni dhe kënaquni!
  • Pershkrimi
  • Vlerësimet

Maxxxboro është për tymuesit që preferojnë duhanin klasik me një profil më të plotë dhe më të thellë të markave të cigareve më të famshme. I pasur, i fuqishëm dhe që shpërthen me aromë të shijshme, shtresa kryesore e duhanit është miksuar me sasinë e duhur të mjaltit si ëmbëlsia dhe një prekje e erëzave. Efekti neto është një tymosje mrekullisht reale dhe i plotë që nuk është as shumë i thatë, as shumë i lagësht.

Sofistikimi i Maxxxboro mund të ndihet si në thithjen e avullit ashtu edhe në nxjerrjen e tij. Gjatë thithjes së avullit, aroma është një ndjesi intensive me nota të duhanit të tokës. Tipar dallues i të gjithë lëngjeve të nivelit të lartë, nxjerrja e avullit është po aq e mirë sa thithja e tij. Gjatë çlirimit, avujt ndihen shumë të ngjashëm me nxjerrjen e një tymi të vërtetë cigareje. Shtëllunga të bardha avulli, transmetues mrekullisht i sakt i shijes dhe cikël i përsosur tymimi, ju thjesht nuk do të gaboheni me Maxxxboro. Uluni, relaksohuni dhe kënaquni!

Produkte 100% evropiane, lëngjet Delirium janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 dhe prodhuar në BE me metodat më të avancuara dhe përbërësit e cilësisë më të lartë.

Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...