Delirium - Juliet's Promise

In stock
SKU
ELIQ30DELIRIUMJULIET
As low as 580,00 Lekë
Delirium - Juliet's Promise is available to buy in increments of 1
Një shije hipnotizuese me miksimin e shijes së këndshme të duhanit të Amerikës së Veriut, Vanilla Madagaskarit, bananeve dhe biskotave të sapo pjekura. Si në një akt romantik në fraza, Juliet's Promise është një premtim i dashurisë që në tymosjen e parë.

Një shije hipnotizuese me miksimin e shijes së këndshme të duhanit të Amerikës së Veriut, Vanilla Madagaskarit, bananeve dhe biskotave të sapo pjekura. Si në një akt romantik në fraza, Juliet's Promise është një premtim i dashurisë që në tymosjen e parë.

Një përzierje e ëmbël duhani e krijuar me kujdes, Juliet's Promise është i balancuar me saktësi të mrekullueshme. Kjo do të thotë se edhe pse shumica e përbërësve janë të ëmbël, efekti i përgjithshëm është i tillë që nuk është i mbingopur me një shije të padurueshme të ëmbël. Përveç së ka një kimi mrekullisht harmonike dhe aromë lartësuese, Juliet's Promise është gjithashtu shumë impresionues për sa i përket dinamikës së tymosjes, me shtëllunga avulli të bardha të trasha, të buta, që ndihen qetësisht në gojë dhe fyt. Goditjet në gojë dhe mushkëri janë të dyja fenomenale me një ndjesi shumë të arrirë dhe të pëlqyeshme gjatë nxjerrjes së avullit. Juliet's Promise - lumturi e pastër në një shishe!

Produkte 100% evropiane, lëngjet Delirium janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 dhe prodhuar në BE me metodat më të avancuara dhe përbërësit e cilësisë më të lartë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account