Delirium - Detroit

In stock
SKU
ELIQ30DELIRIUMDETROIT
As low as 580,00 Lekë
Delirium - Detroit is available to buy in increments of 1
Detroit është përsonifikimi i një tymimi të qetë duhani që është i miksuar ëmbëlsisht me esencën qiellore të karamelit dhe vaniljes.

Ka më shumë për Moton se makina! Detroit është përsonifikimi i një tymimi të qetë duhani që është i miksuar ëmbëlsisht me esencën qiellore të karamelit dhe vaniljes. Në krye të këtij kombinimi të këndshëm, mund të ndjeni një shtresë të imët të arrave, por Detroit është një lëng i përcaktuar aq mirë saqë kjo aromë e lehtë arre lehtësisht mund të ngatërrohet me shijen pas tymosjes. Kjo është një provë e pakundërshtueshme e kompleksitetit të krijimit kimik për shkak se koha kur ndihet shija në gojën tuaj është një nga karakteristikat përcaktuese të një lëngu të nivelit të lartë.

Shumë i mirë për rezistenca me forcë të ulët për sa i përket thellësisë dhe shijes së avullit, por tymoset shumë mirë me rezistenca me forcë shumë të madhe. Detroit është ai që ne e quajmë një interpretues i nivelit të lartë në çdo pajisje. Çliron re tepër të dendura dhe të mbushura plot me shije edhe me thithjen më të vogël. Shkon poshtë si gjalpë dhe ndihet shumë bukur në fyt. Me këtë performancë dhe shije të jashtëzakonshme, Detroit shumë thjeshtë mund tu shoqërojë gjithë ditën.

Produkte 100% evropiane, lëngjet Delirium janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 dhe prodhuar në BE me metodat më të avancuara dhe përbërësit e cilësisë më të lartë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account