Delirium - Coco Jumbo

In stock
SKU
ELIQ30DELIRIUMCOCOJUMBO
As low as 580,00 Lekë
Delirium - Coco Jumbo is available to buy in increments of 1
Disa preferojnë përzierje të pastër duhani, disa më të ëmbël. Duke ofruar më të mirën e të dyja botëve, Coco Jumbo është një lëng i rrallë që i kënaq të gjithë. Mos ngurro, llastoje veten, dhe gëzoju tymimit si kurrë më parë.

Coco Jumbo, një fenomen i vërtetë tymues, përfaqëson një bashkim të papërmbajtshëm të duhanit të rrumbullakët Virginia, vaniljes tymuese meksikane, kokosit tropikal dhe biskotave të pjekura butësisht. Një përzierje padyshim e ëmbël e duhanit, Coco Jumbo ka një shije të përsosur dhe të rafinuar. I balancuar me sasitë e duhura, çdo përbërës është shtuar shumë bukur për të krijuar një shije tërësisht harmonike. Coco Jumbo jep një nga përvojat tymuese më të kënaqshme dhe më të shijshme në kategorinë e duhanit të ëmbël.

Disa preferojnë përzierje të pastër duhani, disa më të ëmbël. Duke ofruar më të mirën e të dyja botëve, Coco Jumbo është një lëng i rrallë që i kënaq të gjithë. Mos ngurro, llastoje veten, dhe gëzoju tymimit si kurrë më parë.

Produkte 100% evropiane, lëngjet Delirium janë të certifikuar me certifikatën ISO 9001 dhe prodhuar në BE me metodat më të avancuara dhe përbërësit e cilësisë më të lartë.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account