PAKET - Eleaf iStick Pico 75W

0,00 Lekë
S'ka Gjëndje
SKU
KITELEAFPICO75WTC
Një arritje në dizajnin e cigareve elektronike, Eleaf iStick Pico 75W TC përfaqëson një cigare elektronike fantastike, e ndërtuar në një formë mrekullisht kompakte. Një cigare elektronike e mirë balancuar, Eleaf iStick Pico 75W TC jep një përformancë të mahnitshme në çdo duhmë, një cigare elektronike për t'iu shoqëruar gjithë ditën, të gjithë do të jenë të lumtur me të.
 • Pershkrimi
 • Vlerësimet

Një arritje në dizajnin e cigareve elektronike, Eleaf iStick Pico 75W TC përfaqëson një cigare elektronike fantastike, e ndërtuar në një formë mrekullisht kompakte. Një cigare elektronike e mirë balancuar, Eleaf iStick Pico 75W TC jep një përformancë të mahnitshme në çdo duhmë, një cigare elektronike për t'iu shoqëruar gjithë ditën, të gjithë do të jenë të lumtur me të.

Karakteristikat e Eleaf iStick Pico

 • Niveli i voltazhit: 1W-75W
 • Modelet e ndezjes: VV, VW, Bypass, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR
 • Rezistenca e modelit VV, VW/Bypass: 0.1Ω - 3.5Ω
 • Rezistenca e modelit të temperaturës: 0.05Ω- .5Ω
 • Niveli i temperaturës: 93°C-315°C (200°F-600°F)
→ Sensorë të temperaturës dhe kapacitet të kufizuar
→ Tre pajisje kujtese TCR
→ Ekran OLED i shpejtë, dhe i lehtë për tu përdorur
→ Matës ohm i integruar
→ Sustë e vogël e ngarkuar, me vetë-rregullim, filetim 510
→ Programe të përhershëm të riprogamueshëm
→ Portë mikro për USB-në për të shkarkuar dhe ngarkuar programe
→ Përmban një bateri 18650 (nuk përfshihet)
→ Materiale me cilësi të lartë, dhe të punuar me mjeshtëri
→ Përmasat: 70.5mm x 45mm x 23mm

Karakteristikat dytësore të Eleaf Melo

 • Kapaciteti: 2ml
 • Mekanizmi më i mirë i mbushjes me lëng
 • Rregullues të rrjedhjes së ajrit me valvula të padukshme
 • Çelik i pandryshkshëm, dhe qelq Pyrex
 • Izolues Delrin në rastet e pikimeve
 • Mund të çmontohet plotësisht
 • Filetim 510
 • Dimensionet: 55mm x 22mm
Write Your Own Review
Vetëm klientët e regjistruar mund të japin vlerësime. Ju lutem, hyni ose regjistrohuni.
Loading...
Please wait...